Laagsteprijsgarantie

Roripo 3D printers hanteert zeer scherpe prijzen van Nederland. We willen zelfs de laagsteprijsgarantie bieden op originele 3D-printmaterialen en onderdelen. Als u ergens een goedkopere aanbieding heeft gezien, horen wij dat graag van u. Als beloning doen wij u dan dezelfde aanbieding en versturen we het product op onze kosten. Let er wel op dat u de prijzen inclusief btw met elkaar vergelijkt.

Houdt verder rekening met de volgende voorwaarden:

  • Het product dient bij de goedkopere aanbieder uit voorraad leverbaar te zijn.
  • De producten die voor de prijsgarantie in aanmerking komen zijn nieuw, compleet en verpakt in de originele verpakking.
  • Roripo 3D printers moet het prijsverschil kunnen controleren op een openbare website.
  • Producten uit (opheffings)uitverkopen, opbodverkopen, faillissementsverkopen, groothandelverkopen, demomodellen, internetmarktplaatsen, beschadigde producten, producten uit het buitenland of niet bestemd voor EU komen niet in aanmerking voor de laagsteprijsgarantie.
  • De laagsteprijsgarantie is niet van toepassing wanneer er sprake is van afwijkende leveringsvoorwaarden. Om deze reden nemen wij ook de verzend- en administratiekosten mee in de vergelijking en is de prijsvergelijking op basis van 1 artikel inclusief verzendkosten.
  • De laagsteprijsgarantie is voor een eindgebruiker. Wederverkopers of handelsaanvragen zijn uitgesloten van de laagsteprijsgarantie.
  • Uitgesloten van de laagsteprijsgarantie zijn prijswijzigingen die door de fabrikant worden doorgevoerd voor de gehele markt.
  • Bij twijfel of onduidelijkheid over de juistheid van de aangeboden prijs en/of voorwaarden is het oordeel van Roripo 3D printers doorslaggevend.

Wanneer u aanspraak denkt te maken op de laagsteprijsgarantie kunt u voor uw aankoop of maximaal 3 werkdagen na factuurdatum een e-mail sturen naar info@roripo.nl met de volgende gegevens:

– uw naam, adresgegevens en e-mailadres;
– een volledige en duidelijke omschrijving van het product;
– een link naar de productpagina waar u het goedkopere artikel heeft gezien.

Pin It on Pinterest

Share This