Gespreid betalen van uw 3D printer

Wilt u een 3D printer aanschaffen? Dankzij onze samenwerking met financiële partner VF Adviesgroep kunnen wij deze ook aanbieden via een betaalplan of lease. Bekijk de informatie en voorwaarden hieronder.

 Uw Lening, onze zorg

Roripo heeft een keur aan aantrekkelijke 3d printers in haar assortiment. De investering hiervan kan middels het Roripo Betaalplan gerealiseerd worden. Het Betaalplan biedt u verschillende financieringsmogelijkheden.

Wenst u zekerheid in uw leenvorm of maakt u liever gebruik van een flexibele leenvorm? Onze samenwerkende partner, VF Adviesgroep, adviseert u graag in de mogelijkheden afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Het totale project wordt voor u in kaart gebracht en aan de hand daarvan stellen zij met u een passend financieel advies op.

Zo kunt u optimaal genieten van onze hoogwaardige producten tegen een zeer scherp rentetarief, laag maandbedrag en daarnaast krijgt u jaarlijks de gewenste nazorg.

Wij zijn van mening dat Uw Betaalplan, Onze zorg is:

 • Persoonlijk en deskundig advies op maat;
 • Overnemen van lopende leningen;
 • Verschillende leenmogelijkheden;
 • Aantrekkelijke rentetarieven;
 • Lage maandlasten.

U kunt via de onderstaande button direct een vrijblijvende offerte opvragen. Uiteraard kunt u ook tijdens het gesprek met één van onze vertegenwoordigers aangegeven dat u geïnteresseerd bent in het Betaalplan.

Roripo Lease

Wilt u een 3d printer aanschaffen, maar heeft u niet direct de financiële middelen beschikbaar?

Wij hebben voor u het Roripo Lease ontwikkelt op basis van Financial Lease.

Financial Lease

Financial lease, ofwel on-balance lease, is een leasevorm waarbij uw onderneming het object op de balans mag activeren en afschrijven (economisch eigenaar). Dat heeft als voordeel dat u dezelfde rechten hebt als in de situatie waar u koper bent van een object. Bovendien kunt u eenvoudig calculeren vanwege de vaste rente en vaste kosten. Bij deze leasevorm kunt u maximaal 100% financieren. Na betaling van alle termijnen verkrijgt uw onderneming na het voldoen van een symbolische koopoptie het juridisch eigendom van de bank.

Leasen is een slimme manier om uw nieuwe 3d printer(s) te financieren

Bijvoorbeeld als u budgettaire beperkingen heeft of indien u extra productiecapaciteit nodig heeft zonder dat het extra beslag mag leggen op eigen liquiditeit of kredietruimte.

Het grote voordeel van leasing is dat uw liquiditeitspositie intact blijft voor uw kernactiviteiten. Kortom: Roripo Lease is een slimme manier om uw aanschaf te realiseren.

De belangrijkste voordelen van Roripo Lease zijn:

 • 100% financiering van het investeringsbedrag;
 • Geen eigen (hoge) investeringskosten;
 • Liquiditeitspositie blijft intact;
 • Biedt financiële ruimte om te ondernemen;
 • In sommige gevallen maximale investeringsaftrek mogelijk;
 • Geeft mogelijk fiscale voordelen;
 • Eenvoudig en snel geregeld.

U heeft interesse in Roripo Lease?
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leggen u graag alle voordelen van Financial Lease uit.

Bel direct met onze financiële adviseurs op 0345 509999 of ga naar onderstaande button en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.

Pin It on Pinterest

Share This