Herroepingsrecht en klachteninformatie

Annuleren / retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@roripo.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@roripo.nl.  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Keurmerken

Waarom  wij GEEN keurmerk meer hebben op onze website, een keurmerken is er niet zijn voor de webshop, maar meer voor het voortbestaan van dergelijke keurmerk sites. Wij waren jarenlang aangesloten bij een website die een keurmerk ( voor dik (€ 110.- per jaar ) gaf maar wij zijn daar mee gestopt, wij ontvingen elke maand wel een mail of we zo snel mogelijk wilden opwaarderen anders konden er geen reviews meer achter gelaten worden door de klanten en dit al na 4 a 5 reviews die geplaatst waren in de maand, er werd meteen maar een link mee gestuurd om te betalen. Keurmerken op een website is het uitmelken van de webshop eigenaar.

Pin It on Pinterest

Share This